دوره بین المللی زخم شامل 56 ساعت آموزش تئوری و 16 ساعت کارآموزی در مراکز ارائه خدمات مراقبتی زخم و ارائه case report است. 56 ساعت آموزش در 7 روز متوالی با نظارت نمایندگان ICW آلمان و مطابق با محتوا و رفرنس تعیین شده از سوی انجمن در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می شود. آزمون کتبی ، یک ماه پس از پایان دوره آموزشی برگزار خواهد شد. پس از پایان مرحله اول آموزش، شرکت کنندگان به مدت 3 ماه فرصت دارند تا در مراکز درمانی تعیین شده از سوی جهاددانشگاهی به مدت 16 ساعت مطابق با پروتکل انجمن ICW بیمار مبتلا به زخم مزمن را تحت درمان قرار داده و case report خود را تنظیم و ارائه نمایند. تبصره: آزمون کتبی پایان دوره و case report ، به زبان انگلیسی می باشد.
توانمند سازی پرستاران، پزشکان عمومی و متخصصین برای تشخیص انواع زخم های حاد و مزمن و درمان آن زخم ها توانمند سازی پرستاران، پزشکان عمومی و متخصصین در خصوص آشنایی با انواع پانسمان های نوین و نحوه استفاده صحیح از آن ها توانمند سازی پرستاران، پزشکان عمومی و متخصصین در آموزش اصول اولیه پیشگیری از بروز زخم مزمن و مدیریت زخم ها به فرد در معرض خطر و خانواده اش توانمند سازی پرستاران، پزشکان عمومی و متخصصین در مشاوره اصول تغذیه به بیمار مبتلا به زخم
با توجه به شیوع ابتلا به دیابت به عنوان یکی از مهم ترین علل بروز انواع زخم های عروقی و عصبی و همچنین افزایش جمعیت سالمندان و آسیب دیدگان نخاعی که در معرض خطر بروز انواع زخم های فشاری هستند روز به روز نیاز به درمانگر زخم در کشور افزایش می یابد. خاصه آنکه به پزشکان و پرستاران این امکان را می دهد به صورت اختصاصی تر به یک فعالیت درمان مورد نیاز جامعه بپردازند. گواه این مدعی رشد روز افزون مراکز درمان زخم در سطح کشور است.
مدرک این دوره از طرف جهاد علوم پزشکی تهران ارائه می شود و قابلیت ترجمه دارد. ( جهاد دانشگاهی نهادی است عمومی و غیر دولتی زیر نطر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دارای شخصیت مستقل و از لحاظ اداری تابع مقرراتی است که در چارچوب اختیارات قانونی، مجوز برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی خود را از کمیته تخصصی آموزش پزشکی این نهاد دریافت می نماید.)