درباره دوره:
سالانه ميليون ها نفر در دنیا دچار انواع زخم هاي حاد و مزمن مي شوند. زخم مزمن به عنوان سومین اختلال پرهزینه بعد از سرطان و بیماری های قلبی و عروقی شناخته شده است. اغلب زخم های مزمن در اثر یک بیماری زمینه ای مثل دیابت، بیماری های پوستی، نارسایی های عروقی، آسیب نخاعی و... ایجاد می شوند.
با توجه به شیوع ابتلا به دیابت به عنوان یکی از مهم ترین علل بروز انواع زخم های عروقی و عصبی و همچنین افزایش جمعیت سالمندان و آسیب دیدگان نخاعی که در معرض خطر بروز انواع زخم های فشاری هستند روز به روز نیاز به درمانگر زخم در کشور افزایش می یابد. بنابراین ضروری است پزشکان و پرستاران به عنوان بازوهای اصلی تیم درمان در خصوص فرآیند ترمیم زخم ها و مدیریت شرایط کلی فرد مبتلا به زخم مزمن، آموزش جامع و کاملی دیده باشند.
ساختار دوره:
دوره مدیریت زخم به مدت 80 ساعت به صورت آموزش تئوری و عملی اجرا می شود. این دوره به صورت آموزش آفلاین – حضوری برگزار می شود. ابتدا مباحث تئوری به صورت فیلم های آموزشی در اختیار شرکت کنندگان دوره قرار می گیرد. پس از آن در کارگاه آموزشی به مدت دو روز، مباحث عملی و تکنیک های کاربردی در ترمیم زخم به صورت حضوری ارائه می شود. در پایان دوره فراگیران با حضور در کلینیک زخم جهاد دانشگاهی یا بیمارستانهای طرف قرارداد با نظارت کامل مدرسین جهاد، کار عملی بر روی بیمار آموزش دیده و تمرین خواهند کرد.
فرصت های شغلی:
دوره آموزشی مدیریت زخم با هدف انتقال دانش و ارتقاء توان علمی و فنی پزشکان و به منظور بهبود ارائه خدمات درمانی در حوزه درمان زخم برگزار می شود. پس از اتمام دوره، فارغ التحصیلان می توانند در مطب، کلینیک زخم و یا بیمارستان خدمات درمانی زخم را به بیماران ارایه کنند.
سرفصل های آموزشی دوره:
برای این کلاس نظری ثبت نشده است.